Melgosi İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30- 14:10
Isınma: kazan tipi kaloriferli ıstma
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kahtamelgosi.meb.k12.tr

Adres - MELGOSİ İLKOKULU KAHTA/ADIYAMAN

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - aktaş köyü Kahta /Adıyaman

Adres - MELGOSİ İLKOKULU KAHTA/ADIYAMAN

Ulaşım Ulaşım akıncılar beldesine olan servislerle 10 km mesafelık bir yere kadar servisle yapılıp sonra şahsi araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz kahta ilçe merkezine 55 km Adıyaman il merkezine 85 km uzaklıktadır.